Nova vest
Fudbal

Subota, 12.07.2014.

17:37

Dodić optimističan pred Kluž

Trener Jagodine Mladen Dodić izjavio je da je zadovoljan odnosom i radom na pripremama i da je optimista pred meč sa Klužom, u drugom kolu kvalifikacija za LE.

Izvor:

Autor:

Default images

Fudbaleri i stručni štab Jagodine završili su desetodnevne pripreme u Slovenji, gde su odigrali pet utakmica u kojima su ostvarili skor od tri pobede i dva poraza.

"U poslednjoj utakmici smo pobedili Slaviju sa 1:0 i ta utakmica je podsećala na prvenstvenu. Taj duel nam daje optimizam, ali smo svesni da je Kluž mnogo jača ekipa nego Slavija", rekao je Dodić. "Radili smo onoliko koliko mislim da treba da se uradi u ovoj fazi. Odigrali smo utakmice, obavili treninge na odličnim terenima i moj utisak je da su u Sloveniji i tereni trećeligaša kao neki naši superligaški".

Dodić je ocenio da su najveći dobitnici na pripremama mlađi igrači, koji su stekli neophodno međunarodno iskustvo.

"Najbitnije je da su svi zdravi i da svi konkurišu za sastav protiv Kluža. Stalno se trudimo da ne pravimo samo 11 startera, nego veću grupu koja će u svakom trenutku moći da odgovori. Bilo bi idealno da ta grupa bude što veća", rekao je Dodić.

Golman Jagodine Anđelko Djuričić je rekao da će ekipa Jagodine dati maksimum kako bi ostvarila što bolji rezultat protiv Kluža, dok je defanzivac Dajan Šimac istakao da su igrači zadovoljni pobedom protiv Slavije na pripremama.

Fudbaleri Jagodine u četvrtak, 17. jula, igraju na gostovanju protiv rumunskog Kluža, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Revanš je na programu sedam dana kasnije na Gradskom stadionu u Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve