Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2014.

18:18

Dušan Tadić zvanično u Sautemptonu

Srpski fudbaler Dušan Tadić i zvanično je postao novi fudbaler Sautemptona, objavljeno je na sajtu ’Svetaca’.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Tadić dolazi iz Tventea, a sa Sautemptonom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

“Lep je osećaj doći ovde, ovo je klub o kojem sam čuo dobrih stvari. Već sam video predivni trening-centar i vidim da ovde ima mnogo finih ljudi, počevši od trenera“, kazao je 25-godišnji Tadić na predstavljanju.

Reprezentativac Srbije je prošle sezone u Erediviziji upisao 16 golova i 14 asistencija. Pre Tventea, Tadić je nastupao za Groningen, bivši klub menadžera Sautemptona braće Kuman, Ronalda i Ervina.

“Gledao sam mnogo Sautemptonovih mečeva prošle sezone, video sam da klub igra lep fudbal i to mi odgovara. Menadžer me dobro poznaje iz holandske lige, tako da je bilo lako doneti odluku kada me je pozvao da dođem. On je jedna od najvećih legendi holandskog fudbala, svi znaju za njega“, dodao je Tadić.

I Ronald Kuman zadovoljan je svojim prvim pojačanjem.

“Bilo je veoma važno da završimo ovaj posao, ne samo zbog mene, nego i zbog ostatka tima i navijača. Ovo je fantastična vest. Izgubili smo neke dobre igrače, ali imamo iste ambicije i filozofiju. On je odličan igrač, prošle godine je izvrsno igrao u Holandiju“, izjavio je Kuman.

Tadić je za reprezentaciju Srbije odigrao 25 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve