Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2014.

11:37

Lazović: Ne idem po svaku cenu

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da ne želi da ode po svaku cenu iz ’crveno-belih’ posle propalog transfera u Standard.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Upravni odbor Crvene zvezde smatrao je da je ponuda belgijskog velikana od milion i po evra neprihvatljiva i objavio je da Lazović može da napusti klub za najmanje dva miliona.

Belgijanci su, inače, pokušali da u poslednji čas snize i iznos Lazovićevih primanja, pošto se njegovo raspoloženje po pitanju prelaska u Standard promenilo u roku od samo nekoliko dana.

Nismo se dogovorili oko mog ugovora i odlučio sam da ne prihvatim. Isti je slučaj i sa Zvezdom, tako da smo zbog obostranog nezadovoljstva zajednički odbili ponudu Standarda“, rekao je Lazović za „Večernje novosti“.

Lazović će se tako vratiti na pripreme Zvezde i nije razočaran takvim razvojem situacije.

Razgovarao sam već sa trenerom Lalatovićem i priključiću se ekipi u Čatežu. Uopšte mi nije problem, Zvezda je moj klub i stavljam mu se na raspolaganje“, naglasio je Lazović.

Međutim, u slučaju bolje ponude od Standarda, Lazović će izvesno napustiti „Marakanu“.

Ne krijem da imam želju da odem u inostranstvo, mislim da je trenutak za to. Takođe, Zvezda ima priliku da zaradi od obeštećenja, a klubu je novac neophodan. Videćemo šta će se dogoditi, miran sam, imam strpljenja i sigurno neću ići negde po svaku cenu“, naglasio je Lazović.

Za Lazovića trenutno veliko interesovanje pokazuje Olimpijakos, ali ostaje da se vidi da li će Pirejci biti spremni da izdvoje dva miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve