Nova vest
Fudbal

Subota, 05.07.2014.

19:29

Kahriman potpisao za Zvezdu

Bivši reprezentativac Srbije Damir Kahriman potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a u nedelju će se priključiti timu na pripremama u Sloveniji.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Nekadašnji golman Javora, Rada i Vojvodine je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač jer je nakon ruske aneksije Krima rasformiran ukrajinski klub Tavrija.

"Dva puta sam bio na Zvezdinom pragu, ali je treća bila sreća. Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću na poverenju, imali smo sjajnu saradnju još dok je on bio predsednik FSS", rekao je Kahriman za Novosti.

Kahriman će se za mesto na golu srpskog šampiona boriti sa talentovanim Predragom Rajkovićem.

"Radujem se što Zvezda ima tako mladog, darovitog golmana. Jaka konkurencija je za golmana uvek najvažnija, mene je stvorila kao igrača. Ko bude bolji neka brani. Trudiću se da pokažem kvalitet i da nisam pao s neba ovde, već da posle reprezentativnog staža i igranja u jakoj ukrajinskoj ligi zaslužujem da budem u Zvezdi", rekao je Kahriman.

Zvezda je u subotu otputovala u Čatež na pripreme za novu sezonu, a trener Nenad Lalatović očekuje još 5-6 pojačanja.

Do sada su stigli, pre Kahrimana, Đorđe Despotović, Nenad Gavrić i Predrag Đorđević. Klub su napustitli Nejc Pečnik, Filip Kasalica, Luka Milunović, Miloš Ninković, a otići će i Darko Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve