Nova vest
Fudbal

Subota, 05.07.2014.

00:25

B92: Mijailović ostaje u Zvezdi

Dosadašnji igrač Crvene zvezde, Nikola Mijailović potpisao je u petak uveče novi ugovor sa crveno-belima na 2+1 sezonu, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Time su vodeći ljudi kluba ispunili još jednu želju novog trenera Nenada Lalatovića, koji je zahtevao da u novoj sezoni ima u timu i Mijailovića, koji je osim igračkih kvaliteta, bio i jedan od lidera ekipe i zadužen za dobru atmosferu u svlačionici.

Nije tajna da je Mijailović osim na terenu, puno pomogao klubu u brojnim kritičnim situacijama u prošloj sezoni, počev od akcije renoviranja svlačionica.

U šampionskoj sezoni kluba, ostaće upamćen i po nekoliko intervjua medijima bez "dlake na jeziku" u kojima je kritikova pojedine bivše saigrače zbog lošeg "tajminga" i zahteva za raskid ugovora (Mirić i Vešović) ali i kao kritizer nejedinstva tadašnje uprave i lošeg odnosa prema svlačionici i igračima.

U ekipi Crvene zvezde, tokom jeseni bio je na poziciji levog beka jedan od najboljih igrača, a tokom proleća je po potrebi igrao i zadnjeg veznog.

32-godišni Mijailović je tokom karijere igrao i za ekipe Železnika, Visle iz Krakova i ruskog Amkara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve