Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.07.2014.

23:20

Milojević: Početak evropskog sna

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan rezultatom u utakmici protiv Sata Hulije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Milojević je dodao da nije ni očekivao kvalitetnu igru, pošto je tim još u fazi priprema.

"Rezultat svakako jeste dobar, ali pošto se ekipa okupila tek pre desetak dana, nije se ni mogla očekivati kvalitetna igra. Ponosan sam na igrače, jer su i pored toga pružili svoj maksimum. Nama kao ekipi mnogo znači što smo odigrali prvu evropsku utakmicu u ovako predivnom ambijentu", rekao je Milojević.

Čukarički je na svom terenu pobedio Santa Huliju iz Andore sa 4:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

To je bila prva utakmica "brđana" u evropskim takmičenjima. Revanš je za sedam dana u Andori.

"Raduje me što je u ovom delu Beograda počela neka nova faza, što su počeli da duvaju neki novi vetrovi. Srećan sam što je naš evropski san počeo da se obistinjuje. Tokom ovih sedam dana cilj nam je da podignemo formu i da u revanšu odigramo što bolje. Trudićemo se da u budućnosti uvek igramo u lepom ambijentu", rekao je Milojević.

Trener Santa Hulije, Raul Kanjete Lojano kazao je da je njegovu ekipu poremetio rano primljeni gol.

"Našu igru je poremetio rano primljeni gol i to nas je nateralo da igramo drugačije. Mi smo u ovaj meč ušli sa velikim poštovanjem, jer su oni profesionalci, a mi amateri. Tek od 30. minuta smo počeli komfornije da se osećamo na terenu i pokušali da dođemo do gola, ali je i drugi primljeni gol na početku drugog poluvremenu poremetio našu koncepciju. Pokušaćemo da se takmičimo, ići ćemo na sve ili ništa u revanšu. Bez obzira na rezultat, ovo je nama ogromno iskustvo za narednu sezonu", rekao je Lojano.

Gosti nisu bili kompletni jer neki igrači nisu mogli da dođu zbog posla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve