Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.07.2014.

12:20

Milanič: Vujadinović za Partizan

Prethodnih dana spekuliše se da bi Nikola Vujadinović mogao da dođe u Partizan, a Darko Milanič smatra da bi on bio pravo pojačanje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Slovenački stručnjak je trenirao štopera njegovog Šturma, i veruje da bi se on uklopio u crno-bele.

"Verujem da bi Vujadinović bio koristan Partizanu, jer se radi o veoma dobrom igraču. I Šturmu nedostaje, ali nismo mogli da ga zadržimo, jer su mu „apetiti” preveliki i morali smo da ga se odreknemo. Crno-beli sigurno ne bi napravili grešku", rekao je Milanič za Sport.

Partizan je na startu priprema u Sloveniji savladao Šturm, petoplasirani tim austrijske Bundeslige minimalnim rezultatom.

"Vidi se da imaju znanje i igrače sa kvalitetom, koje retko možete videti u Austriji. Partizan ima dobru defanzivnu liniju i danas. Snažne fudbalere, dobre u skoku, koji igraju jednostavno. Šturm ne bi primio gol da su naši igrači tako jednostavni. Ima potencijala u svim linijama, u to ne sumnjajte", zaključio je Milanič.

Crno-bele očekuju još četiri test meča do kraja priprema, 4. jula igraju sa rumunskim Petrolulom (18h), 6. im je rival ruski Rubin iz Kazanja (17h), a 8. imaju dvomeč sa Slovencima, ujutru sa drugoligašem Dravinjom (11h), a popodne sa Goricom (18h).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve