Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2014.

21:08

Dodić: Svi igrači će igrati

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da će svi igrači dobiti istu minutažu na pripremnim utakmicama kako bi svi bili podjednako spremni za meč protiv Kluža.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Fudbaleri Jagodine od utorka se nalaze na pripremama u Murskoj Soboti u Sloveniji, gde će u narednih deset dana odigrati pet kontrolnih utakmica pred meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kluža.

Prema planu, prvi duel je zakazan za četvrtak i to sa rumunskim klubom Glorija.

"Igrači će na prvoj utakmici igrati po poluvreme, već sledeću utakmicu jedna grupa igraće 60 minuta, druga 30, sutradan obrnuto, i poslednje dve utakmice igraće po nekih 80 minuta, neki i po 90", rekao je Dodić.

Na pripremama u Sloveniji je 27 jagodinskih fudbalera, odnosno tri golmana i 24 igrača.

"Tereni su u odličnom stanju, zadovoljni smo i smeštajem i hranom, naravno kada imate dobre uslove onda možete dobro i da odradite ono što ste planirali", kazao je Dodić.

Nakon Glorije, Jagodina se u Sloveniji sastaje sa još sa jednim rumunskim klubom, a potom i sa bugarskim, slovenačkim i mađarskim.

Meč između Jagodine i Kluža igra se 17. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve