Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2014.

09:38

"Čuka najzdravija sredina u Srbiji"

Novi igrač Čukaričkog Đorđe Despotović rekao je da je došao u najzdraviju sredinu u Srbiji i poručio da niko ne treba da se iznenadi ako tim uđe u Ligu Evrope.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

On je sa klubom sa Banovog brda potpisao trogodišnji ugovor.

Iako je spominjan kao želja Crvene zvezde, Despotović ističe da ga iz tog kluba niko nije kontaktirao, a da je presudan faktor u odluci da pređe u Čukarički, trener Vladan Milojević koji ga je trenirao u mlađim kategorijama "crveno-belih“.

"U Zvezdi sam proveo dosta vremena i dosta naučio. Veliki deo zasluga za to ima Vladan Milojević koji me je tamo trenirao. Iz Zvezde me niko nije kontaktirao, a Čukaričkom me je privuklo iskustvo velikog broj mojih drugova. Presudilo je prisustvo trenera Milojevića, imam puno poverenje u njegov rad.“

Čukarički u četvrtak od 20 časova igra sa Santa Žulijom meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Despotović bi mogao da zaigra tek od drugog, ukoliko se njegova ekipa plasira dalje.

"Ubeđen sam da sam došao u najzdraviju sredinu u Srbiju, a pred nama je i evropski put. Nemojte se iznenaditi ako potpuno neplanirano uđemo u Ligu Evrope“, rekao je Despotović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve