Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2014.

09:18

Nikolić: Pojačanja za dva-tri dana

Trener Partizana Marko Nikolić analizirao je meč sa Šturmom, koji je njegova ekipa dobila sa 1:0 i rekao da se pojačanja očekuju za dva-tri dana.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Crno-beli“ se nalaze na pripremama u Sloveniji, a u prvom test-meču na Pohorju ostvarili su minimalnu pobedu.

Vicešampion Srbije je prethodno pobedio Lovćen na Zlatiboru i odigrao 3:3 sa Malmeom u Beogradu. Partizana u petak očekuje meč sa Petroluom, dva dana kasnije sa Rubinom Kazanj, a osmog jula trebalo bi da odigraju meč sa Dnjiprom.

"Ovo je bila dobra utakmica, nemam neke posebne utiske, igrači su istrčali odlično. Mislim da smo većim delom meča bili bolji rival, protiv ekipe kojoj prvenstvo počinje za desetak dana. Imam malu zamerku u mirnoći u zaršnicama napada, ali kod igrača se vidi velika želja, to je u ovoj fazi priprema najvažnije. Ne treba ništa da hvalim previše, ništa nije bilo spektakularno, ali jeste vrlo korektno za ovaj deo priprema“, rekao je Nikolić koji je posebno istakao zalaganje i formu Vojislava Stankovića.

Nikolić se potom osvrnuo na potencijlna pojačanja i status Danka Lazovića koji bi mogao da napusti klub.

"Čim je igrao utakmicu, znači da je Danako sa nama, još se ništa nije promenilo. Siguran sam da će novih pojačanja biti u naredna dva-tri dana. Pregovori sa Nikolom Vujadinovićem dugo traju, nema ništa novo što se njega tiče, a vreme je da se to okonča na ovaj ili onaj način. Andrija Delibašić je vrlo korektan momak, veoma dobar igrač za tim, u ovom momentu smo popunjeni na toj poziciji, ako se nešto u međuvremenu promeni, brzo ćemo reagovati", istakao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve