Nova vest
Fudbal

Subota, 21.06.2014.

09:27

Negredo zamena za Kostu?

Napadač Mančester Sitija Alvaro Negredo mogao bi da napusti Englesku posle samo jedne sezone, s obzirom da je najavio transfer u Atletiko Madrid.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nesuđeni reprezentativac Španije na Mundijalu je obavestio čelnike šampiona Primere da bi voleo da sledeće sezone obuče “crveno-beli“ dres.

Negredo je u Siti stigao kao veliko pojačanje iz Sevilje, međutim nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi, a spekuliše se da je zbog toga ušao u sukob sa menadžerom Manuelom Pelegrinijem.

Kako je, ipak, Siti pod vođstvom iskusnog stručnjaka osvojio titulu šampiona Premijer lige, sve Negredove zamerke upućene čelnicima kluba su odbijene, tako da je on najbliži odluci da napusti klub.

Prošle sezone je u dresu Mančestera postigao devet golova na 27 mečeva u nacionalnom šampionatu, što je prvi put od sezone 2005/06 da se jednocifreni broj puta upisivao u strelce u sezoni.

Kako prenose španski mediji, Negredo ima veliku želju da zaigra u timu Dijega Simeonea, koji će za taj transfer morati da izdvoji preko 25 miliona evra. To se čini kao prevelika suma novca, ali s obzirom da će Dijego Kosta karijeru nastaviti u Čelsiju, ne bi bilo neočekivano da se "Jorgandžije" odluče na taj potez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve