Nova vest
Fudbal

Petak, 20.06.2014.

18:59

Bajern ne želi da pregovara o Krosu

Uprkos želji Tonija Krosa da napusti Bajern, po svemu sudeći klub iz Minhena mu neće dozvoliti da promeni sredinu, sve dok ima važeći ugovor.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Reprezentativac Nemačke je u obavezi da ispunjava dužnosti u bavarskom klubu do 2015. godine, što je prepreka za njegov transfer u Real Madrid.

Kros želi da pređe u tabor aktuelnog šampiona Evrope, Real je takođe zainteresovan, ali rukovodstvo Bajerna ne planira da sedne za pregovarački sto, iako će vezista sledećeg leta bez obeštećenja moći napusti klub.

Nemoguće je razgovarati sa Bajernom, to se dogodilo i kada smo bili zainteresovani za Franka Riberija, svi naši pokušaji su bili neuspešni, ali to je mentalitet nemačkih klubova. Kros će morati da sačeka istek ugovora“, prenosi Marka reči neimenovanog izvora iz Real Madrida.

Za Nemca je pored Reala zainteresovan tandem engleskih klubova, Mančester Junajted i Čelsi, ali su te opcije malo verovatne, u Čelsi je stigao Sesk Fabregas, dok je novi menadžer “Crvenih đavola“ Luj van Gal naveo da u svojoj viziji tima nema mesta za Krosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve