Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.06.2014.

14:56

Bekenbaueru podrška Bajerna

Predsednik Bajerna Karl Hopfner podržao je Franca Bekenbauera, kojeg je Svetska fudbalska federacija suspendovala na 90 dana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bekenbauer je suspendovan jer nije želeo da odgovara na pitanja u istrazi povodom optužbi da su predstavnici Katara dali mito prilikom izbora za domaćina Svetskog prvenstva 2022. godine.

“Akcija protiv jednog takvog imena kao što je Bekenbauer je prosto neprihvatljiva”, rekao je Hopfner u intervjuu nemačkom “Bildu”.

Hopfner je naglasio da je Bekenbauer kažnjen bez dokaza o krivici.

Bekenbaueru je u nedelju zabranjeno vršenje svih fudbalskih aktivnosti u narednih 90 dana zbog odbijanja saradnje u istrazi kandidature Katara za domaćina Svetskog prvenstva 2022. godine. Zbog toga, legendarni nemački fudbaler neće prisustvovati Mundijalu u Brazilu koji traje do 13. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve