Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.06.2014.

11:55

Tores spreman da bude rezerva Kosti

Fudbaler Čelsija Fernando Tores ne želi da napusti klub uprkos izvesnom dolasku napadača Atletiko Madrida Dijega Koste, pa pristaje da bude rezerva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako je preneo sajt Gol, trener Čelsija Žoze Morinjo rekao je Toresu da "nema dugoročnu budućnost" u klubu, ali je španski reprezentativac spreman da bude rezerva.

Toresov ugovor ističe za dve godine, a prima nedeljnu platu od 160.000 funti i svestan je da takve uslove neće dobiti u nekom drugom klubu, pa ne želi da ode iz Londona navodi sajt.

Za Toresa su zainteresovani njegov bivši klub Atletiko Madrid i Inter, ali oni mogu da plate samo polovinu njegovih primanja.

Uprava neće naterati Toresa da napusti Stamford Bridž dok mu ne istekne ugovor. Njemu odgovara život sa porodicom u Londonu i "ne smeta mu" da igra manje sledeće sezone, po dolasku Koste.

Kosta je početkom nedelje rekao da je pristao da pređe u Čelsi, ali Atletiko još uvek nije prihvatio ponudu "plavaca" od 35 miliona funti.

Uprava Čelsija razočarana je nastupima Toresa, koji je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka 2011. godine za 50 miliona funti iz
Liverpula došao na Stamford Bridž.

Tores je prošle sezone postigao 11 golova u 41 utakmici u svim takmičenjima, a od dolaska u Čelsi odigrao je 110 prvenstvenih utakmica i postigao 20 golova.

On je u drugom poluvremenu utakmice Španija – Čile na Svetskom prvenstvu, ušao u igru kao zamena upravo umesto Koste, a aktuelni svetski šampion porazom od 2:0 završio je takmičenje na Mundijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve