Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.06.2014.

13:47

Vojvodina opet bez predsednika

Samo mesec dana pošto je preuzeo funkciju predsednika Vojvodine, Kosta Hadži napustio je novosadski klub.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Unuk i imenjak osnivača Vojvodine iz 1914. godine rekao je da nije dobio podršku ljudi u kluu koja mu je obećana, ali nije dalje obrazložio svoju odluku.

Kada su me pre mesec dana molili da preuzmem ovu funciju, obećavali su mi bezrezervnu podršku, ali je ona izostala“, istakao je Hadži za „Večernje novosti“, „Verujem da bi moj deda bio ponosan na ovakav stav, jer je i sam, svojevremeno, postupio isto. Meni je Vojvodina i u srcu, i u genima i tako će ostati, ali u ovome više ne želim da učestvujem“.

Hadži nije želeo da podrobnije obrazlaže ni ko mu je podršku obećavao, ni ko mu ju je uskratio. Prema saznanjima „Novosti“, od trenutka kada je aktuelno rukovodstvo smenilo prethodno na čijem čelu je bio Zoran Pavlović, Hadži se praktično nije ništa nije ni pitao.

Takvo stanje je kulminiralo u ponedeljak ujutro, ada je Hadži obavešten da je, tokom vikenda, bez njegovog znanja, dogovoreno da se u utorak održi vanredna sednica klupske Skupštine na kojoj će biti izabran i novi Upravni odbor. Ta sednica će biti održana od 19 časova u novosadskom „Spensu“, a prema nezvaničnim informacijama za novog predsednika Upravnog odbora biće izabran novosadski biznismen Zoran Šćepanović koji, već dugo, važi kao pretendent za tu poziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve