Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.06.2014.

09:44

FSS: Rad pobedio 3:0, ostaje u JSL

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije registrovala je revanš baraža za popunu Superlige pobedom Rada nad Metalcem sa 3:0.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Utakmica je registrovana službenim rezultatom jer se fudbaleri Metalca nisu pojavili na ponovjenoj utakmici na Banovom brdu.

U prvoj utakmici baraža bilo je 0:0, revanš meč se igrao nekoliko dana, kada je prekinut pri vođstvu Rada sa 1:0, zbog toga što su navijači domaćeg tima aktivirali suzavac. Posle toga, takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da se revanš utakmica ponovi prošlog četvrtka, a iz redova Metalca odmah su tvrdili da je za njih sezona gotova i da neće doći na ponovljenu utakmicu.

Neodigrana utakmica je registrovana službenim rezultatom u korist Rada jer se fudbaleri Metalca nisu pojavili na stadionu. To znači da je beogradski klub sačuvao status superligaša“, rekao je sekretar Takmičarske komisije Zoran Janković.

Metalac ima rok od 24 sata da se obrati komisiji za žalbe FSS, ali će morati da se suoči i sa novim postupkom. Razlog za to je što je Takmičarska komisija prijavila klub iz Gornjeg Milanovca Disciplinskoj komisiji FSS zbog odbijanja da dođe na ponovljenu utakmicu baraža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve