Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.06.2014.

20:21

FK Rad: Žalimo, ali smo srećni

Uprava i fudbaleri Rada izrazili su žaljenje što Metalac nije došao na ponovljeni revanš meč baraža za opstanak u Jelen Superligi Srbije.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

"Prava je šteta što je danas izostala sportska priredba. Zadovoljni smo i srećni što smo ostvarili svoj cilj, za koji smo na početku sezone mislili da je nemoguć, i što smo uspeli da sačuvamo Rad u Jelen Superligi", rekao je predsednik Rada Vladimir Savić.

Prvi revanš meč igran je pre sedam dana, ali je prekinut pri vođstvu Rada od 1:0 zato što je na tribini sa domaćim pristalicama aktiviran suzavac.

Zajednica prvoligaša naložila je igranje novog meča, dok su u Metalcu rekli da veruju da je domaćin bio odgovoran i odbili su da dodju na ponovljeni meč.

"Mi gledamo samo u svoje dvorište, i mi ćemo isključivo gledati sportske motive. Žao nam je što nismo odmerili snage i želim da čestitam svim igračima i svima u klubu na opstanku u Superligi", rekao je Savić.

Kapiten Branislav Milošević imao je isto mišljenje.

"Žao nam je što se igrači Metalca nisu pojavili. Žao nam je što nismo mogli na terenu da odmerimo snage da vidimo ko je bolji, ali ja poštujem njihovu odluku", rekao je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve