Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.06.2014.

18:39

Sesk: Hteo sam u Arsenal, ali...

Sesk Fabregas je i zvanično postao fudbaler Čelsija, a priznao je da mu je najveća želja bila da se vrati u Arsenal.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Ipak, menadžer “tobdžija“ Arsen Venger nije želeo nekadašnjeg kapitena u svom timu, pa se Španac odlučio za odlazak u drugi deo Londona.

“Osećao sam da nisam završio posao u Premijer ligi i da je ovo pravo vreme za povratak. Svi znaju da sam želeo nazad u Arsenal, ali jednostavno nije bilo suđeno... Tom klubu želim sve najbolje u budućnosti“, naveo je Fabregas.

On se posle tri godine vraća na Ostrvo, pošto je 2011. godine iz Arsenala prešao u matičnu Barselonu, koja mu se zahvalila na saradnji i dala mu odrešene ruke u izboru sredine.

Želim da se zahvalim svima u Barseloni, proveo sam tamo tri divne godine. To je klub mog detiljstva i ja ću uvek biti ponosan što sam imao priliku da budem deo tako velikog tima“, naveo je Fabregas.

Španac je dodao da jedva čeka da debituje za Čelsi, te da je želeo da se transfer realizuje pre početka Svetskog prvenstva, kako bi mirne glave igrao na takmičenju u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve