Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.06.2014.

14:15

Kurćubić novi trener Spartaka

Fudbalski klub Spartak iz Subotice je imenovao je Petra Kurćubića za novog trenera.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kurćubić je prethodno vodio Subotičane od septembra 2012. do oktobra 2013. godine, a za to vreme njegov tim pobedio je Crvenu zvezdu sa 3:0 u Subotici i igrao nerešeno sa Partizanom 2:2.

Petar Kurćubić je ostavio dubok trag u našem klubu odigravši 11 utakmica bez poraza. To je čovek koji je veliki radnik i stvaralac. Posebno je zainteresovan za razvoj mladih igrača koji nam pristižu iz mlađih kategorija.Predhodna saradnja, koja je bila izuzetna, i iskustvo u radu sa ovim trenerom je bilo presudno za novo angažovanje. Kurćubić poznaje naš klub, njegovo funkcionisanje i u klubu se oseća kao domaćin, a ne kao gost“, rekao je predsednik Spartaka Dragan Simović.

Novi trener Spartaka do sada je trenirao Mladost iz Apatina, zrenjaninski Banat, Novi Sad, Radnički Jugopetrol, Hajduk iz Kule, makedonsku Pobedu i slovački Nitro, kao i dva azerbejdžanska prvoligaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve