Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.06.2014.

11:08

Pečnik: Naše strpljenje potrošeno

Iako je jedan od retnih u Crvenoj zvezdi koji je dobio veći deo novca, Slovenac Nejc Pečnik je ponovio priču svojih saigrača da ne mogu više da čekaju.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Nikola Mijailović i Dragan Mrđa su javno poručili upravi kluba da reše problem sa dugovanjima ili će napustiti redove novog šampiona.

"Moji saigrači Mijailović, Mrđa i Milijaš rekli su istinu i potpuno ih podržavam u svemu što su izjavili. Mi smo se naslušali raznih obećanja u proteklim mesecima i naše strpljenje je potrošeno. Tako više ne možemo", rekao je Pečnik.

Slovenački reprezentativac je upućen i u to šta su o istupima igrača govorili Dragan Džajić i Nebojša Čović, koji je posebno naglasio da "ne treba novim problemom praviti još veći problem".

"Pročitao sam i izjave predsednika i potpredsednika i ne želim da im protivrečim. Ali, mi se s ovim istim problemima suočavamo još od priprema prošlog leta, a oni kao da žele da se prašina slegne, pa da se nastavi po starom", dodao je Pečnik u izjavi za "Večernje novosti".

Pečnik ima ugovor na još godinu dana, želi da ostane na Marakani gde je prema sazmanjima Sporta dobio 194.500 evra, ali nije u potpunosti zadovoljan.

"Mi smo bili složni, strpljivi i tolerantni. Osvojili smo titulu i od tada nam se niko nije obratio. Vreme je da uprava pokaže da nas poštuje. Lično, iskreno bih želeo da ostanem u Zvezdi. Iako sam tu tek godinu dana ovaj klub doživljavam kao svoj. Ali da bi ovaj odličan i jedinstven tim ostao na okupu, potrebno je da neko preduzme nešto, da vidimo i dela, a ne samo obećanja. Razumem i ogroman dug kluba, znao sam za situaciju i kada sam dolazio, ali isto tako znam da se već dugo ništa ne menja po tom pitanju. Niti se dug smanjuje, niti ima novca za nas. Mi smo izdržali svašta, a niko ni da nam čestita na onome što smo postigli uprkos svemu. E, to me kao čoveka naročito boli", rekao je Pečnik

Pečnik, kao i Mrđa, Mijailović i Milijaš, kaže da ne razmišlja o tužbi protiv kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve