Nova vest
Fudbal

Petak, 30.05.2014.

16:07

Šaponjiću profesionalni ugovor

Ivan Šaponjić, napadač rođen 2. avgusta 1997, potpisao je u petak trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

"Presrećan sam, ovo je ostvarenje sna. Veliki korak za mene," rekao je momak koji je jesenas postao drugi najmlađi debitant u istoriji 'crno-belih'.

"Pre šest i po godina sam iz rodne Nove Varoši došao u Humsku. Počeo sam u Zlataru, kod trenera Predraga Kovačevića, nastavio u Slobodi iz Užica, u Partizanu mnogo naučio od Vanje Radinovića, Igora Spasića i naročito Nikice Klinčarskog, kome dugujem veliku zahvalnost."

Ivan je drugi najmlađi debitant u istoriji Partizana, posle Nenada Marinkovića. Prvi nastup za prvi tim je zabeležio kod Vuka Rašovića, 30. novembra 2013. u u Humskoj protiv Spartaka iz Subotice.

"Odmah po ulasku u igru imao sam šansu i nažalost promašio. Sećam se, drmala me je trema, iako nije bilo navijača. Odlično sam prihvaćen od starijih saigrača, zadovoljstvo je biti uz iskusne Sašu Ilića i Danka Lazovića. Stalno me savetuju i podržavaju da budem još bolji."

Šaponjić je standardan član i najbolji strelac kadetske reprezentacije Srbije.

"Trener Marko Nikolić mi stalno govori da moje vreme tek dolazi. Želim da ostavim trag u Partizanu," rekao je Šaponjić za zvanični sajt 'crno-belih'-

Šaponjić će igrati u dresu sa brojem 33 u kojem je i debitovao za seniorski tim Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve