Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2014.

22:50

Rad: Zaslužili smo barem ovo

Pomoćni trener Rada Dragoslav Milenković rekao je da su njegovi fudbaleri zasluženo izborili baraž utakmicu sa Metalcem za opstanak u Superligi Srbije.

Izvor:

Autor:

Default images

"Hvala bogu da su se ostali rezultati u prvenstvu namestili, da su bili u našu korist... Mislim da smo profesionalnim pristupom, uprkos problemima zaslužili ovo", rekao je Milenković.

Rad je u poslednjem, 30. kolu na Banjici pobedio Spartak iz Subotice sa 2:1 i tako izborio 14. mesto u Superligi, pa će u doigravanju za opstanak u prvenstvu igrati sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

"Produžili smo našu nadu. Nadamo se najboljem u baražu, verujemo da protiv Metalca možemo da izborimo opstanak, koji smo uprkos velikim problemima u klubu zaslužili", ocenio je Milenković.

Ekipu Rada su predvodili Dragoslav Milenković i Slađan Nikolić umesto šefa stručnog štaba Stevana Mojsilovića, koji je odsustvovao zbog zdravstvenih problema.

"Svi u klubu su presreći zbog rezultata, pogotovo kada znamo kroz šta smo sve prošli tokom sezone. Ekipa je profesionalno pristupila utakmici i pokazala da ima karakter", kazao je Milenković.

Baraž utakmice za ulazak u Super ligu igraće se 1. i 4. juna. Prvi meč odigraće se u Gornjem Milanovcu, dok se tri dana kasnije Metalac i Rad sastaju na Banjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve