Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2014.

22:25

Pojet nagrađen novim ugovorom

Urugvajac Gustavo Pojet uspeo je podvigom da ostavi Sanderlend u Premijer ligi – za šta je nagrađen novim dvogodišnjim ugovorom.

Izvor:

Autor:

Default images

Popularni Gus preuzeo je u oktobru ekipu sa "Stadiona svetlosti" od Paola di Kanija, da bi fantastičnom serijom u finišu prvenstva sačuvao 'Crne mačke' u elitnom društvu.

Sanderlend je na kraju trke završio na odličnom 14. mestu, vezavši četiri pobede. Serija je počela protiv Čelsija u Londonu, zatim je savladan Kardif, pa Mančester Junajted na Old Trafordu i konačno VBA kod kuće.

"Oduševljen sam činjenicom da sam potpisao novi ugovor, posle neverovatne sezone i 'velikog bega' od Čempionšipa", rekao je Pojet i dodao: "Stabilnost je faktor koji tera klubu da napreduje, a ovaj ugovor radi upravo to za Sanderlenf i mene. Napravili smo velike stvari zajedničkim radom, kreirali lepa sećanja, ali sada želim nešto novo. Želim da klub podignem na viši nivo i nadam se da na tom putu možemo da stvorimo još lepše uspomene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve