Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2014.

21:57

Borusija želi Lukakua

Romelu Lukaku je odigrao još jednu sjajnu sezonu na pozajmici, a s obzirom da ga Žoze Murinjo ne pominje kao opciju za sledeću sezonu, stižu druge ponude.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Lukaku, koji je pre dva dana postao prvi reprezentativac Belgije koji je potigao het-trik u nacionalnom dresu posle 13 godina, velika je želja Borusije Dortmund.

Milioneri traže dostojnu zamenu za sjajnog golgetera Roberta Levandovskog, koji je prešao u Bajern Minhen, a nakon Čira Imobilea, želja je i Lukaku.

Belgijanac je ove sezone postigao 16 golova u Premijer ligi, ali i dalje nije u planovim Murinja za napad Čelsija u narednoj sezoni, pa bi mogao da zvanično napusti Stamford Bridž.

Ukoliko Borusiji propadnu pregovori sa Juventusom i Torinom u vezi sa prvim strelcem Serije A Imobileom (22 gola), Lukaku će verovatno biti prvi pik Jirgena Klopa.

Vrednost 21-godišnjeg napadača iz Antverpena procenjuje se na oko 22 miliona evra, sedam više nego što je Borusija spremila za Imobilea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve