Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2014.

20:43

Nikolić zadovoljan polusezonom

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je što su njegovi fudbaleri pobedom završili prvenstvo, ali i celim prolećnim delom sezone, iako je ostao bez titule.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je ostvario 12 trijumfa uz dva remija i poraz i tako ispustio bod prednosti ispred Zvezde koji je imao na polusezoni.

"Završili smo pobedom, onako kako jedan klub ovog renomea to treba i da uradi. Da mi je neko to ponudio pre početka verovatno bih prihvatio, ali u nekim drugim okolnostima", rekao je Nikolić

Partizan je na svom terenu savladao Čukarički sa 2:0 u poslednjem kolu Super lige i tako prvenstvo završio sa bodom zaostatka za novim šampionom Crvenom zvezdom.

"Kada sam došao rekao sam da je cilj bio svih 15 pobeda i to nije slučajno rečeno. Svestan sam da sam tom izjavom stavio sebi teg oko nogu, ali ko ume da čita izmedju redova zna na šta sam mislio", istakao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana na kraju utakmice su se pozdravili sa navijačima, a Nikolić je to prokomentarisao time da crno-bela publika ume da ceni sve ono što su oni pokazali u prolećnom delu sezone.

"Mi nismo čuli nijedan zvižduk tokom proleća, publika je prepoznala energiju i posvećenost, igrači su davali sve od sebe, a naša publika to zna da ceni", naveo je Nikolić.

On je uoči susreta sa Čukaričim najavio da će posle te utakmice pričati o budućim transferima, ali novinari nisu dobili nijedan konkretan odgovor.

"Nema ekskluzive, vi (novinari) sve pišete i vi sve znate. Pišete da se igrači biju, a ne biju se, da ja nekog stavljam na transfer listu,
a ne stavljam. Ne demantujem medije, to nije moj način komunikacije, ali se ništa od napisanog nije desilo",
rekao je Nikolić govoreći o navodnom sukobu Branislava Trajkovića i Saše Markovića na treningu.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan sezonom svog tima i da mu je donekle žao što nisu izborena evropska
takmičenja.

"Nama je, pre svega, bio cilj da igramo fudbal, da afirmišemo igrače, a onda se apetiti povećavao. Jesmo želeli Evropu, ali se
kockice nisu poklopile. Nisam razočaran, ponosan sam na svoju ekipu. Naporna je bila godina, ali ovo je ekipa koja ima jako veliki
potencijal, nismo imali sreće, ali sam zadovoljan jer je ovo tim koji je pre samo dve i po godine bio na ivici ponora
", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve