Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.05.2014.

08:40

Tijago: Dali smo sve od sebe

Fudbaler Atletika Tijago priznao je da je njegovom timu nestalo snage u produžecima finala Lige šampiona i da je to razlog poraza od Reala sa 4:1 u Lisabonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Kraljevski klub’ je do desete titule šampiona Evrope u istoriji stigao posle preokreta, pošto je Atletiko vodio golom Dijega Godina do sudijske nadoknade.

Tada je Serhio Ramos doneo izjednačenje Realu, da bi u drugom produžetku Marselo, Garet Bejl i Kristijano Ronaldo pogodili za ubedljiv trijumf ’kraljevskog kluba’.

Jednostavno, više nismo mogli da stojimo na nogama, a dali smo sve od sebe. Tužni smo jer smo bili tako blizu osvajanja trofeja. Hvala navijačima, nadam se da ćemo i naredne sezone imati ovakvu podršku“, istakao je Tijago.

Njegov saigrač Gabi takođe smatra da je ekipi nedostajalo svežine.

Imali smo sve u svojim rukama, ali to je fudbal. Još jednom se pokazalo da fudbal mora da se igra do samog kraja. Cele sezone smo naporno radili, ali sada moramo da čestitamo rivalu na pobedi“, zaključio je kapiten Atletika.

Prethodno je trener Atletika Dijego Simeone rekao da je ogorčen posle poraza od Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve