Nova vest
Fudbal

Subota, 24.05.2014.

18:39

Barselona povratila mesto u ECA

Španska Barselona je povratila mesto u uglednoj Evropskoj fudbalskoj komisiji, bez koga je ostala kada je predsednik kluba Sandro Rosel podneo ostavku.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Evropska klupska asocijacija (ECA) saopštila je da će se novi predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu priključiti Savetu za strategiju fudbalskih profesionalaca UEFA.

Tom komisijom predsedava predsednik UEFA Mišel Platini, a njeni članovi su predstavnici UEFA, klubova, liga i sindikata igrača. Bartomeu se priključio i odboru ECA, koji broji 200 članova.

ECA je imenovala izvršnog potpredsednika Mančester Junajteda Eda Vudvorda da vodi njenu marketinšku komisiju, a unapredila je potpredsednika Real Madrida Pedra Lopesa Himenesa na mesto drugog potpredsednika. Na tom mesto se do sada nalazio Rosel.

Predsednik Barselone Rosel napustio je fudbal i sve funkcije ove godine, nakon što su španske poreske vlasti pokrenule istragu oko dovođenja Nejmara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve