Nova vest
Fudbal

Subota, 24.05.2014.

11:34

Milijaš: Titula za lepšu budućnost

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš smatra da njegov tim neće propustiti priliku da u nedelju obezbedi titulu šampiona Srbije, prenosi DSL “Sport“.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Posle nekoliko odlaganja odlučeno je da se pretposlednje kolo Jelen Superlige odigra u nedelju, a lider tabele dočekuje ekipu OFK Beograda.

“Jasni su razlozi zbog čega želimo bodove, bez obzira što je euforija sa razlogom opala među navijačima. Mi sa naše strane maksimalno profesionalno pristupamo utakmici koja nam u slučaju pobede donosi titulu“, rekao je Milijaš.

Tim iz Ljutice Bogdana ima 68 bodova, tri više u odnosu na večitog rivala i aktuelnog šampiona, Partizan.

Ne bežimo od uloge favorita i činjenice da je za nas ulog zlatan. Treba da budemo smireni, organizovani, borbeni. Naš teren je naša prednost, ali i kvalitet i pored činjenice da “Romantičari“ imaju kvalitetne fudbalere“, dodao je Milijaš.

Vezni fudbaler je jedan od retkih fudbalera Zvezde koji znaju kako izgleda osvojiti šampionski trofej, u svom prvom boravku u “crveno-belima“ dva puta je bio prvak Srbije, u sezonama 2005/6 i 2006/7.

Samo da podignem pehar, nama je ovaj čin opsesija i pošto sada sve imamo u svojim rukama nećemo ispustiti takvu priliku. Klub je dugo čekao, a bitno je da se sve završi za sadašnjost i lepšu budućnost. Uostalom, i ja sam se vratio da titula ponovo bude na Marakani“, zaključio je Milijaš.

Sve utakmice pretposlednjeg kola Jelen Superlige počinju u nedelju od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve