Lids se i dalje bori sa dugovima

Prvi saradnik predsednika Lidsa Benito Karbone rekao je da se klub i dalje nalazi u velikim finansijskim problemima, te da ne razmišlja o transferima.

SVIzvor: B92
Podeli

Ne tako davno sigurni član Premijer lige i učesnik evropskih takmičenja je prošlu sezonu u Čempionšipu završio na 15. mestu.

“Predsednik kluba Masimo Čelino je nasledio mnoge dugove i sada pokušavamo da ih vratimo, on je prava ratna mašina sa velikim entuzijazmom i radi dobar posao. Ovo je zanimljiv projekat, želimo da vratimo Lids gde pripada“, rekao je Karbone.

Posrnuće kluba je počelo sredinom prve decenije 21. veka, klub je praktično bankrotirao, a situacija je bila toliko kritična da se od 2007. do 2010. takmičio u trećem rangu takmičenja.

Radimo u miru, ne zaboravljamo veličinu ovog kluba, ali ne želimo da dajemo obećanja. Imamo listu prioriteta, želimo da stvorimo dobru atmosferu za trenere i igrače“, zaključio je Karbone.

O sudbini Lidsa je već bilo reči na našem sajtu, a o kompletnoj istoriji raspada kluba možete se podsetiti u rubrici “Teme“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu