Nova vest
Fudbal

Petak, 23.05.2014.

23:42

Čelsi i PSŽ se dogovorili oko Luiza

Fudbalski klub Čelsi potvrdio je da je postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom oko prelaska brazilskog igrača Davida Luiza.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mediji su u petak preneli da su ‘sveci’ ponudili 50 miliona evra za Luiza, a da bi transfer bio potvrđen ostalo je da se Brazilac dogovori oko ličnih uslova.

Čelsi i Pari Sen Žermen su postigli dogovor oko transfera Davida Luiza u francuski klub. Transfer će biti potvrđen kada David Luiz dogovori lične uslove sa Pari Sen Žermenom i prođe lekarske preglede”, stoji u saopštenju Čelsija.

Luiz je došao u Čelsi iz Benfike u januaru 2011. godine za oko 26 miliona evra i sa ‘plavcima’ je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope i FA kup.

Međutim, Brazilac nije u planovima menadžera Žozea Murinja, pa njegov transfer nije iznenađenje, ali visina obeštećenja jeste.

Luiz je trenutno u Brazilu, gde se sa reprezentacijom svoje zemlje sprema za Svetsko prvenstvo, koje je na program od 12. juna do 13. jula.

Čelsi je, inače, u petak objavio da, između ostalih, ne računa ni na Frenka Lamparda i Ešlija Kola, sa kojima neće biti produženi ugovori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve