Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.05.2014.

21:49

JSL: Preostali mečevi do 30. maja

Direktor fudbalske Superlige Srbije Vladimir Bulatović obavestio je klubove da još nije moguće odrediti odigravanje utakmica 29. i 30. kola prvenstva.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Termini odigravanja preostalih utakmica teško je predvideti, s obzirom na to da su vanredne mere u zemlji i dalje na snazi.

Bulatović je tom prilikom istakao da mečevi moraju da se odigraju do 30. maja, kada ističe prijava klubova za kvalifikacije za evropska takmičenja.

"Shodno prethodnim odlukama, obaveštavamo klubove da nastave sa treninzima i pripremama za odigravanje preostala dva prvenstvena kola. Istovremeno, Fudbalski savez Srbije nas je obavestio da je poslednji dan za prijavu klubova učesnika za kvalifikacije u evropskim takmičenjima 30. maj do 00.00. U slučaju ukidanja vanredne situacije, poslednja dva takmičarska kola biće odigrana u terminima do 30.maja", navodi se na sajtu Zajednice fudbalskih superligaša.

Ističe se da će, ukoliko poslednja dva kola ne budu odigrana do 30. maja, Fudbalski savez Srbije kao nadležni organ doneti odluku u skladu sa propisima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve