Nastavak Jelen Superlige u sredu?

Direktor Jelen Superlige Vladimir Bulatović rekao je da postoji mogućnost da se sezona nastavi u sredu, ali da fudbal zbog poplava nije u prvom planu.

JTIzvor: B92, Sport
Podeli

Zbog velikih poplava u Srbiji je proglašena vanredna situacija, a dok je ona na snazi niko u Zajednici klubova Superlige ne želi da preuzima ništa po pitanju nastavka takmičenja, odnosno odigravanja poslednja dva kola.

Pratimo dešavanja, usput apelujemo na klubove i organizacije da uzmu učešće u saniranju nesreće koja je zadesila zemlju”, istakao je Bulatović, “Ukoliko se steknu uslovi shodno situaciji i odlukama državnih organa, prvi termin koji bi mogao da posluži za odigravanje mečeva 29. kola je sreda, 21. maj. Vreme pred nama će pokazati koliko je to realno, ali, zbilja, fudbal je sada u drugom planu”.

U tom slučaju šampionat bi se završio narednog vikenda.

Ponavljam, ništa zvanično nemamo. Sada je prioritet svaki život i imovina građana, a vidimo da su štete ogromnih razmera. Sačekajmo, dakle, sate i dane pred nama, kada ćemo možda moći nešto konkretnije da saopštimo”, zaključio je Bulatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu