Nova vest
Fudbal

Petak, 16.05.2014.

23:32

Falkao: Na SP samo ako budem fit

Kolumbijski fudbaler Radamel Falkao rekao je da će igrati na Svetskom prvenstvu samo ako se potpuno oporavi od povrede kolena zbog koje ne igra od januara.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Falkao ima 28 godina, a operisao je prednje ukrštene ligamente levog kolena i rekao je da zna da neće biti potpuno oporavljen za prvu utakmicu Kolumbije u Brazilu, 14. juna protiv Grčke.

"Imam dobar osećaj da ću ići. Ako budem mislio da ne mogu da doprinesem ništa timu, biću mudar i neću ići", rekao je Falkao španskim medijima.

Napadač Monaka rekao je da se koleno oporavlja po planu.

Falkao se našao na širem spisku od 30 igrača Kolumbije. FIFA će registrovati skraćene spiskove od 23 igrača 2. juna. Kolumbija će igrati u Grupi C, u kojoj su još i Obala Slonovače i Japan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve