Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.05.2014.

11:56

Nikolić: OFK može da iznenadi CZ

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da ne razmišlja, niti se slaže sa eventualnim odlaganjem 29. kola Jelen Superlige zbog obilnih padavina.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Zbog lošeg vremena mnogi tereni ne bi bili u stanju da budu domaćini mečeva u četvrtak, pa JSL razmatra mogućnost odlaganja utakmica.

Partizan bi trebalo da gostuje Spartakuu u Subotici od 17 časova.

Nikolić je kazao da je teren u Subotici jedan od najlošijih u Srbiji, ali da crno-beli ne razmišljaju o odlaganju meča.

"Ne razmišljam o odlaganju, niti ćemo se složiti sa bilo kakvim odlaganjem. Kraj je prvenstva, neka se ljudi zaduženi za takmičenje pozabave time. Mi danas putujemo u Suboticu da igramo utakmicu", rekao je Nikolić.

Partizan je drugi na tabeli Superlige sa tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Ukoliko “crveno-beli” na svom stadionu pobede OFK Beograd obezbediće, kolo pre kraja šampionata, titulu prvaka Srbije, prvu posle šest godina.

"OFK Beograd ima seriju od pet pobeda u poslednjih šest utakmica, to je mlad i talentovan tim i u najboljoj su formi uz Partizan i Zvezdu. Ako neko može da ih iznenadi to su oni. Postoji mogućnost da ispolji kvalitet i napravi jednu vrstu iznenađenja", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je naveo da za meč sa Spartakom neće moći da računa na Nikolu Ninkovića zbog kartona, kao i da je još neizvesno da li će u konkurenciji za tim biti Danko Lazović koji je povredio zglob na prethodnom meču sa Voždovcem.

"Pretposlednje je kolo, idemo u Suboticu posle dobre serije od dve pobede od 5:0, motivisani smo. Spartak je ekipa koja se cele sezone nalazi u sredini tabele i sada je već izvesno da će uslovi za igru biti teški. Moraćemo da se prilagodimo, da izaberemo momke koji će moći da se snadju u takvim uslovima i da donesu tri nova boda u Beograd", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

"Očekujem motivisanu i spremnu ekipu Spartaka da se nadigrava s Partizanom. Mi imamo svoj cilj, a to je pobeda, odnosno još dve pobede do kraja prvenstva", kazao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve