Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.05.2014.

19:36

Šervud: Otišao Bejl, otišla LŠ

Menadžer Totenhema Tim Šervud rekao je da su šanse tog tima da sezonu završi na mestu koje vodi u Ligu šampiona nestale onog trenutka kada je prodat Garet Bejl.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Totenhem je sezonu u Premijer ligi završio na šestom mestu sa 69 bodova, sa deset bodova od lokalnog rivala Arsenala, koji će u kvalifikacije za LŠ.

Spursi su letos prodali Bejla za rekordnih 100 miliona evra, ali su dodali još 20 miliona na taj iznos iznos za pojačanja koja su stigla na Vajt Hart Lejn.

"Prodali smo jednog od najboljih igrača na svetu i zamenili smo ga sa sedam fudbalera koji nikada ranije nisu igrala u ovom takmičenju. Kako je neko mogao i da pomisli da možemo da se borimo za titulu ili da završimo sezonu među prve četiri ekipe", rekao je Šervud.

"Ovaj tim će biti bolji sa tih sedam igrača naredne sezone, stekli su iskustvo i napredovaće zbog toga", dodao je Šervud, koji je u decembru 2013. na klupi Totenhema zamenio Andre Vilas-Boaša.

Totenhem je u poslednjih 10 godina samo dva puta sezonu završavao medju prve četiri ekipe na tabeli. Šervud veruje da su očekivanja na početku sezone bila previsoka.

"Mi smo se za Ligu šampiona kvalifikovali jednom... Završili smo na šestom mestu, na mestu na kojem i treba da budemo. Svi mi težimo tome da budemo medju prve četiri ekipe, da osvojimo titulu, ali to se ne dobija sa onim što mi imamo", rekao je Šervud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve