Kahriman napušta Tavriju

Povremeni reprezentativac Srbije Damir Kahriman odlučio je da napusti Tavriju zbog nestabilne bezbednosne situacije u Ukrajini.

SVIzvor: B92, Sport
Podeli

Nekadašnji fudbaler Javora, Zemuna, Vojvodine i Rada je u ukrajinskom klubu od 2011. godine.

“Odlazim na štetu kluba, okolnosti su zbilja specifične, moram da mislim na svoju budućnost, smatram da je došao trenutak da promenim i zemlju i ligu. Postoje ponude, narednih nedelja doneću odluku o narednom klubu“, rekao je Kahriman.

Pored Ukrajine, 29-godišnji čuvar mreže ponikao u Sevojnu je 2008. godine nastupao i za turski Konjaspor, ali je odigrao svega pet utakmica.

Ne znam koliko je realan moj povratak u srpski fudbal, u najboljim sam godinama, svestan da mogu da branim u jednoj od pet najjačih liga... Videćemo, dugo je leto“, zaključio je Kahriman, a prenosi DSL “Sport“.

Fudbal

Škuletić: Sami smo krivi

Napadač Partizana Petar Škuletić smatra da crno-beli imaju najbolji tim i da igraju najbolji fudbal u Srbiji, ali da će ostati bez titule zbog svojih grešaka.

Fudbal ponedeljak 12.05. 21:49 Komentara: 143

"O Sedorfu na kraju sezone"

Predsednik Milana Silvio Berluskoni kaže da nije zadovoljan poslednjim nastupima tima i da će o sudbini trenera Klarensa Sedorfa biti odlučeno na kraju sezone.

Fudbal ponedeljak 12.05. 23:46 Komentara: 7
strana 1 od 3 idi na stranu