Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.05.2014.

22:49

"Finale Kupa na evropskom nivou"

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je finale Kupa bilo na evropskom nivou i da je državi potrebno što više takvih događaja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Lep je znak i primer da je finale Kupa bilo na evropskom nivou, apsolutna civilizacija na svakom mestu, navijači, lepa igra, odlična arbitraža. Treba nam što više ovakvih manifestacija“, rekao je Karadžić za televiziju „Arena“.

Vojvodina je u finalu srpskog Kupa na stadionu Partizana pobedila Jagodinu sa 2:0 i tako došla do svog prvog trofeja u tom takmičenju.

Izuzetno mi je drago da je Vojvodina osvojila Kup, ona je to po igri i svim utakmicama do sada apsolutno zaslužila“, rekao je Karadžić.

Prema njegovim rečima, u Srbiji više nema slabih ekipa.

Više nema slabih ekipa, na neki način smo razvili ono što je bilo i planirano, a to je da smo razvili fudbal po celoj Srbiji“, naveo je prvi čovek nacionalnog saveza.

Karadžić je dodao da mu se sviđa ideja da se finale Kupa Srbije igra na dve utakmice i da će se to razmatrati.

Fudbal se igra zbog navijača, finale kupa se održqava u ovo vreme u celoj Evropi, tu je i kalendar takmičenja, ali u svakom slučaju ideja je za pažnju i razmislićemo o njoj“, rekao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve