Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.04.2014.

18:38

Prandeli: Baloteli nije nedodirljiv

Selektor Italije Čezare Prandeli izjavio je da pozicija Marija Balotelija u startnoj postavi reprezentacije na Svetskom prvenstvu nije zagarantovana.

Izvor: IS

Autor: IS

Default images

Napadač Milana postao je jedan od najznačajnijih igrača reprezentacije od svog debija 2010. godine, ali selektor navodi da ima adekvatne zamene za 23-godišnjeg igrača.

"Balotelija treba motivisati kako bi on igrao na najvišem nivou. To je funkcionisalo u prošlosti. Dao je 14 golova za nacionalni tim, a to je dosta", rekao je italijanski stručnjak.

Italija će se na Svetskom prvenstvu u grupnoj fazi takmičiti sa Engleskom, Urugvajem i Kosta Rikom.

"Što se tiče velikog takmičenja kao što je Svetsko prvenstvo, ja ne mogu reći ko će početi svaku utakmicu. Niko nije nedodirljiv. Srećan sam što imam alternative. Ne tako davno činilo se da niko nije spreman. Sada su tu Matija Destro i Čiro Imobile“, izjavio je Prandeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve