Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.04.2014.

17:27

Kovačević: U dobroj smo formi

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević rekao je da je meč sa Novim Pazarom jedan u nizu ključnih za osvajanje šampionske titule.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

“Ulazimo u finiš sezone u dobroj formi što nas veoma raduje. Igramo dobro, postižemo golove i u Novi Pazar putujemo sa jednim ciljem, da osvojimo nova tri boda. Naredna tri meča mogu mnogo toga da odluče i zato sada kada je najpotrebnije, uveren sam da ćemo pokazati najviše“, kaže Kovačević za zvanični sajt.

“Protivnik se bori za izlazak u Evropu i biće silno motivisan protiv nas. Nadam se da će naš kvalitet i iskustvo koje posedujemo biti dovoljni da nanesemo Pazarcima prvi poraz na njihovom terenu“, dodao je mladi reprezentativac Srbije.

Kovačević kaže da mu je drago što će na tribinama biti publike.

“Fudbal se igra zbog navijača i drago mi je što će tribine u Pazaru gotovo sigurno biti pune. Očekujem kao i uvek do sada, veliku podršku naših navijača. Biće veoma teško, međutim želimo da budemo šampioni, i moramo da pobeđujemo. Nekima od nas, posebno mlađim igračima, narednih sedam utakmica su najvažnije u dosadašnjoj karijeri“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve