Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.04.2014.

23:49

Čolo: Ponosan sam; Šavi: Šteta

Trener Atletiko Madrida Atletiko Čolo Simeone rekao je da je ponosan na svoje momke, posebno na način na koji su zaustavili vezni red Barselone.

Izvor:

Autor:

Default images

"Uvek se trudim da izvučem najbolje iz mojih igrača, a ovoga puta mogu da izrazim samo divljenje. Prezadovoljni smo jer smo uspeli da porazimo velikog rivala, ali moramo već da mislimo na sledeći meč. Posebno sam ponosan na njih jer su uspeli da zaustave Inijestu, Šavija i Busketsa. Ma bili su sjajni", rekao je Dijego Simeone.

'Jorgandžije' su se plasirale u polufinale Lige šampiona, pošto su i u drugom meču slavili protiv Barselone minimalnim rezultatom.

"Imali smo nekoliko prilika da stignemo do izjednačenja, ali nismo uspeli da budemo precizni. Atletiko je bio bolji samo u uvodnih 15-ak minuta, ostatak meča smo mi kontrolisali igru. Mislim da smo zaslužili barem produžetke. Ipak, oni su sjajan tim i iskreno im čestitam", rekao je kapiten Barselone Šavi Ernandes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve