Nova vest
Fudbal

Subota, 05.04.2014.

21:01

Nikolić: Ni j od jedanaesterca

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle remija protiv Vojvodine da su ’crno-beli’ odigrali najslabiju utakmicu ove godine.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Partizan i Vojvodina odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1, pa aktuelni šampion sada zaostaje tri boda za vodećom Crvenom zvezdom.

"Ovo je definitivno najslabija utakmica Partizana ove godine. Očigledno da je veliki pritisak počeo da uzima danak. Posle postignutog gola došlo je do neobjašnjive nervoze i na kraju smo primili gol iz penala u nadoknadi vremena", izjavio je Nikolić nakon meča u Humskoj.

Vojvodina je izjednačila preko Milinković-Savića, koji je realizovao penal u 91. minutu meča. Pre toga, Trajković je faulirao Gaćinovića, ali je prekršaj bio van kaznenog prostora.

"Večeras nije bilo ni j od jedanaesterca, a o suđenju najbolje govori reakcija publike posle meča. Na kraju sam morao svojim telom da branim sudiju Darka Bogdanovića kada je izlazio sa trerena. Iskreno, ne znam zašto sam to uradio, ne želim da se uopšte bavim tim čovekom", dodao je Nikolić.

On je ocenio da je odigrana "čudna utakmica" između njegovog sadašnjeg i bivšeg kluba.

"Strasti su bile uzavrele, pa smo morali da ih smirimo u svlačionici posle meča. Uprkos svemu, još smo u trci za ono za šta se borimo", kazao je Nikolić, dodajući da više nema smisla da uopšte komentariše neke stvari.

Trener Vojvodine Branko Babić nije krio zadovoljstvo osvojenim bodom, ali pre svega igrom koju je prikazao njegov tim.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali, ovi mladi momci bili su potpuno rasterećeni. Žao mi je što Partizan nije pokazao više, ali je očigledno da igraju pod velikom presijom zbog trke za titulom. Mi smo to večeras iskoristili. Ekipa Vojvodine još je u formiranju, radi se o mladim, kvalitetnim i odgovornim igračima", rekao je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve