Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.04.2014.

19:11

JSL: Golman Spartaka prvi šuter

Golman Spartaka Budimir Janošević trenutno je vodeći u takmičenju za igrača sa najjačim šutem u Jelen Superligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Rezervni čuvar mreže subotičkog kluba ostvario je rezultat od 130 kilometera na čas i izbio na prvo mesto liste Jelen Super šuter.

Janošević je nadmašio rezultate veznog igrača Crvene zvezde Nejca Pečnika (126 km/h) i igrača Vojvodine Nikole Popare (124 km/h).

Pravo da se takmiče za "Najjači šut Jelen Superlige" imaju svi licencirani igrači klubova Jelen Superlige, a nadmeću se igrači i golman iz prve postave timova, prema izboru trenera.

Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, svaki igrač ima pravo na dva pokušaja, a kao rezultat se uzima najjači šut.

Do 6. maja, utorkom i sredom, na treninzima klubova Jelen Superlige biće postavljen "spidometar" (speedmeter), a proglašenje najboljeg šutera Jelen Superlige Srbije planirano je na svečanoj dodeli pehara na kraju prvenstva.

Zajednica fudbalskih klubova Jelen Superlige Srbije i Apatinska pivara četvrti put organizuju akciju Jelen Super šuter, a dosadašnji pobednici su:

* Igor Pavlović, bivši igrač FK Jagodina sa udarcem od 136 km/h;

* Marko Dmitrović, nekadašnji golman Crvene zvezde sa istom brzinom;

* Marko Stanojević, bivši prvotimac F Rad sa rekordnim rezultatom od 137 km/h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve