Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.04.2014.

15:47

Floro Flores udomio dete iz voza

Napadač Sasuola Antonio Floro Flores napravio je potez koji je zadivio ceo svet – usvoji je dečaka koji je pre nekoliko data ostavljen u vozu.

Izvor:

Autor:

Default images

Voz je saobraćao na liniji Napulj – Avelino, a beba je pronađena u torbi ispod jednog od sedišta. Vlasti su pokušale da pronađu roditelje malog Frančeska, ali nisu bile uspešne.

Sedam dana kasnije napadač je usvojio dečaka starog deset dana. Tridesetogodišnji napadač se ipak ne slaže sa svetskim medijima – koji njegov potez opisuju kao i herojski (A kako drugačije?).

"Ja sam pre svega otac, pa tek onda igrač, a svakako nisam heroj. Kada smo videli sliku Frančeska samo smo poslušali svoje srece, ništa više od toga", napisao je 30-godišnji Floro Flores na tviteru, otac troje dece,

Bivši napadač Udinezea, ponikao je u Napoliju, a igrao je još za Granadu, Sampdoriju, dok je trenutno igrač Đenoe na pozajmici u timu iz regiona Emilija-Romanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve