Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.03.2014.

18:57

Bejlove kopačke od 135 grama!

Nemačka multinacionalna kompanija Adidas koja proizvodi sportsku opremu, već nekoliko godina revolucionarnim rešenjima iznenađuje ceo svet.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Preko savremenih lopti za fudbal, patika i kopački, Adidas je uspeo da obezbedi poziciju jednog od najjačih sportskih snabdevača na planeti.

Prethodnih nedelja, Adidas je dokazao svoju vodeću poziciju u fudbalskim inovacijama predstavljajući prvu pletenu kopačku na svetu (adidas Samba Primeknit), zatim inovativu kopačku koja spaja dva elementa u jednu celinu - kopačku i čarapu.

Ovoga puta otišli su još dalje i ponovo kreirali najlakše kopačke na svetu, koje su specijalno namenili zvezdi Real Madrida – Garetu Bejlu.

Nemačka firma je još 2010. godine krenula sa serijom opreme „f50“, da bi nekoliko godina kasnije dobila dodatak „adizero“.

Trenutno najnoviji model kopački nosi naziv „adizero F50 Crazylight“, namenjen je velškom reprezentativcu, a baš kao što im ime kaže, ludački su lake. Kopačke koje privlače pažnju bojom i dizajnom, najlakše su kopačke u istoriji jer teže samo 135 grama.

Bejl će u novoj obući debitovati u utorak uveče, na meču Lige šampiona sa nemačkim Šalkeom.

"Već sam ih isprobao tokom treninga i osećaj je sjajan. Jedva čekam da ih nosim na terenu. Superlake kopačke mi definitivno daju prednost u odnosu na konkurenciju, i što su kopačke lakše to sam ja brži i okretniji. Nadam se da ću postići nekoliko golova u njima tokom narednih nedelja", rekao je Bejl o svojim novim "ljubimicama".

Osim njega, „manekeni“ Adidasa su još neke velike zvezde poput Lionela Mesija, Luisa Suaresa, Arjena Robena, Šavija, Mesuta Ezila i mnogih drugih...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve