Nova vest
Fudbal

Petak, 14.03.2014.

19:44

Pep: Veliko poštovanje za Henesa

Trener minhenskog Bajerna Pep Gvariola rekao je da mu je žao zbog Ulija Henesa, sada već bivšeg predsednika Bavaraca, koji je osuđen zbog utaje poreza.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Henesu je izrečena zatvorska kazna na tri i po godine zbog utaje poreza od 28.400.000 evra, a on je odlučio da se neće žaliti.

Zbog toga je odlučio da napusti funkciju predsednika Bajerna, a pred novinarima se u petak prvo pojavio Gvardiola, koji je dao svoje mišljenje o celom slučaju.

Ovo je težak dan za mene i voleo bih da bolje govorim nemački, kako bih mogao da bolje izrazim svoja osećanja. Bajern ne bi bio ovoliko velik bez Ulija, koji zaslužuje veliko poštovanje. Nadam se da će se vratiti i podržati nas. Uli je veliki čovek, moj prijatelj i to će i ostati uprkos svemu“, rekao je Gvariola.

Slično mišljenje izneo je i legendarni nemački fudbaler Franc Bekenbauer.

Žao mi je Ulija, ali imam veliko poštovanje prema njemu i njegovoj odluci. Time je pokazao svoju ljudsku veličinu“, istakao je Bekenbauer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve