Nova vest
Fudbal

Petak, 14.03.2014.

18:56

Anelka se rastao sa Vest Bromom

Francuski napadač Nikolas Anelka više nije član Vest Bromvič Albiona.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

Problematični Francuz raskinuo je ugovor sa premijerligašem posle razgovora sa upravom kluba.

Anelka je u centru pažnje javnosti zbog poteza na utakmici sa Vest Hemom koji je protumačen kao antisemitski, i koji je doveo klub do gubitka sponzora. Njemu je ovo tek jedan u nizu napravljenih incidenata u prethodnih nekoliko godina, od kojih je verovatno najpoznatiji sukob sa stručnim štabom francuske reprezentacije tokom Svetskog prvenstva 2010.

"Razgovarao sam sa čelnicima kluba i ponuđeno mi je da se pridružim timu pod uslovima koje nisam mogao da prihvatim. Želim da sačuvam lični integritet i zbog toga sam odlučio da raskinem ugovor sa klubom", tvitovao je Anelka u petak popodne.

Ugovor francuskog fudbalera sa ekipom iz Vest Mildendsa isticao je ovog leta. On je na jedanaest odigranih utakmica tekuće sezone uspeo da postigne samo dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve