Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.03.2014.

22:15

Runi: Šo ima puno samopouzdanja

Fudbalski reprezentativac Engleske Vejn Runi izjavio je da novi igrač Engleske Luk Šo može da konkuriše za Mundijal u BRazilu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Reprezentacija Engleske je u sredu na Vembliju pobedila Dansku sa 1:0 u prijateljskoj utakmici, a Šo je debitovao u drugom poluvremenu.

Runi je igrao od početka, ali je zamenjen u drugom delu, nakon čega je ekipa zaigrala bolje, a jedini gol postigao je napadač Liverpula Danijel Staridž u 82. minutu.

Mladi fudbaler Sautemptona Luk Šo ušao je protiv Danske u drugom poluvremenu i debitovao za A tim Engleske.

"Veoma dobro je igrao. Videli ste da ima mnogo samopouzdanja kada ima loptu, on je dobar sportista, brz je. Selektor će odlučiti, pred njim su teške odluke, ali on je zbog toga ovde - da donese teške odluke", rekao je Runi.

Na Svetskom prvenstvu u Brazilu, od 12. juna do 13. jula, Engleska će igrati u Grupi D sa Italijom, Urugvajem i Kostarikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve