Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.03.2014.

13:37

"Ne obećavam golove, samo rad"

Reprezentativac Portugalije Kristijano Ronaldo rekao je da ne može da garantuje golove na Svetskom prvenstvu u Brazilu, već samo naporan rad i posvećenost.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ne mogu da garantujem golove na Svetskom prvenstvu u Brazilu, već samo naporan rad, trud i posvećenost. Ne pokušavam da srušim rekorde. Takve stvari se jednostavno dogode na prirodan način - kao rezultat napornog rada i truda sa odličnim državnim timom i selektorom", rekao je Ronaldo.

Reprezentacija Portugala pobedila je Kamerun sa 5:1 u prijateljskoj utakmici, a Ronaldo je postigao dva gola, čime je sa ukupno 49 pogodaka postao najbolji strelac u istoriji državnog tima.

Ronaldo je 2013. godine izjednačio Pauletin rekord od 47 postignutih golova za reprezentaciju, a do sada je odigao 110 utakmica za državni tim.

Na Svetskom prvenstvu u Brazilu, od 12. juna do 13. jula, reprezentacija Portugala igraće u Grupi G sa Nemačkom, Ganom i SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve