Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.03.2014.

10:51

Đorđević: Uživali smo na terenu

Srpski fudbaler Filip Đorđević rekao je da veruje da su svi mogli da uživaju u igri reprezentacije u pobedi nad Republikom Irskom sa 2:1.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Orlovi’ su pobedili Irce u prijateljskom meču u Dablinu, a junak trijumfa bio je Đorđević, koji je našem timu doneo potpuni preokret posle vođstva domaćeg tima od osmog minuta.

Trijumf nad Irskom obeležio je početak novog ciklusa mečeva za naš tim, a v.d. selektora Ljubinko Drulović debitovao je na klupi, a meč je obeležio i povratak Adema Ljajića u tim.

Krenuli smo kako nismo želeli. U prvih pola sata smo njima prepustili inicijativu, nismo mogli da se snađemo na taj njihov presing i duge lopte. Međutim, posle smo preuzeli potpunu kontrolu i odigrali najbolje drugo poluvreme od kada sam ja u reprezentaciji. Mislim da smo svi uživali u tome, ali i svi oni koji su gledali utakmicu, i da smo na kraju zasluženo pobedili”, rekao je Đorđević.

Naredni meč ‘orlove’ očekuje 31. maja sa Pananom u Sjedinjenim Državama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve