Zidan ponosan na sina Enca

Pomoćni trener Reala iz Madrida Zinedin Zidan rekao je da je ponosan što je njegov sin Enco pozvan u mladu reprezentaciju Francuske.

Izvor: B92, Beta
Podeli

Enco, koji je deo omladinskog tima Reala, rodjen je u Francuskoj, ali je postao španski državljanin 2006. godine i igrao je za selekciju Španije do 15 godina. Međutim, nedavno je odlučio da ipak igra za Francusku.

"Ponosan sam što će po prvi put nositi dres Francuske. On je to želeo i on to zaslužuje, ne samo zato što se preziva Zidan, već zbog onoga što radi na terenu. Oduševljen je što je pozvan. Ponosan sam, kao što je moj otac bio ponosan kada sam ja prvi put pozvan u reprezentaciju", kazao je Zidan.

Fudbal

Srbija moćna u Levenu

Mlada reprezentacija Srbije trijumfalno je prošla kroz Leven, pošto je sa ubedljivih 3:0(1:0) savladal Belgiju i preuzela čelo grupe 9 kvalifikacija za EP 2015.

Fudbal sreda 5.03. 19:52 Komentara: 91

99 dana do Brazila: O Rei

Za 99 dana počinje Mundijal, B92 će vas svakog dana upoznavati sa bogatom kulturom ove ogromne države, a danas je red na čoveka koji je sinonim za fudbal.

Fudbal sreda 5.03. 12:00

Adamu tri meča pauze

Igrač sredine terena Stouka Čarli Adam kažnjen je sa tri meča suspenzije zbog toga što je namerno nagazio napadača Arsenala Olivijea Žirua.

Fudbal sreda 5.03. 23:29 Komentara: 1
strana 1 od 3 idi na stranu